رئیس مرکز بهداشت کیش با اشاره به پلمب سه مرکز متخلف تهیه و توزیع مواد غذایی در شش ماهه گذشته، گفت: ده مرکز نیز به دادگاه معرفی شدند.به گزارش خبرگزاری صداوسیما کیش، اسدالله احمدی با اشاره به بازرسی کارشناسان بهداشت از اماکن عمومی و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی، گفت: سه […]

رئیس مرکز بهداشت کیش با اشاره به پلمب سه مرکز متخلف تهیه و توزیع مواد غذایی در شش ماهه گذشته، گفت: ده مرکز نیز به دادگاه معرفی شدند.به گزارش خبرگزاری صداوسیما کیش، اسدالله احمدی با اشاره به بازرسی کارشناسان بهداشت از اماکن عمومی و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی، گفت: سه هزار و هشتصد و چهل و یک نوبت بازدید در شش ماهه گذشته با حضور کارشناسان بهداشت محیط انجام شده است.او افزود: بازرسان بهداشت صدو سی و چهار نوبت نمونه برداری میکربی و شیمیایی از آب آشامیدنی، صد و دوازده نوبت نمونه برداری از مواد غذایی، هزار و ششصد و سیزده نوبت کلر سنجی، صدور دویست و شصت گواهی صلاحیت بهداشتی و شصت و پنج اخطار بهداشتی به اصناف ثبت کردند.احمدی گفت: کارشناسان در این بازرسی‌ها با ارائه آموزش‌ها به فعالان صنوف مختلف تذکر‌های لازم را به متصدیان ارائه کردند و پانزده هزار و هشتصد و هفده کیلوگرم مواد غذایی و آرایشی، بهداشتی فاسد را جمع آوری و معدوم کردند.رئیس مرکز بهداشت، تصریح کرد: با توجه به اهمیت نظارت بهداشتی در مراحل تولید و عرضه مواد غذایی و ارتقای سلامت مصرف‌کنندگان، با استفاده از تجهیزات قابل حمل سنجش مواد غذایی، هفت هزار و هشتصد و بیست و نه نوبت در کیش سنجش شدند.

احمدی گفت: در شش ماه گذشته دویست و شصت و سه شکایت دریافت شد و پس از بازدید کارشناسان از محل گزارش شده اقدامات و نتایج در سامانه گزارش دهی ثبت شد.

او با اعلام سامانه ۱۹۰ گفت: ساکنان و گردشگران می‌توانند در هر لحظه از شبانه روز مسائل و مشکلات خود را مطرح کنند.

احمدی خاطرنشان کرد: با هرگونه اقدام که سلامت مردم را تهدید کند برخورد می‌شود.

رئیس مرکز بهداشت کیش، گفت: ساکنان و گردشگران می‌توانند شکایت‌های خود را با شماره تلفن‌های ۴۴۴۲۳۳۱۱، ۰۹۳۴۷۶۹۰۱۹۹ و سامانه ۱۹۰ اطلاع دهند.

احمدی، افزود: کارشناسان بهداشت حرفه‌ای مرکز بهداشت صد و بیست و دو نوبت بازدید دوره‌ای از محیط‌های کاری، رعایت استاندارد‌های ایمنی و بهداشت، پاسخگویی به گزارش‌های حوادث و بیماری‌های شغلی انجام دادند.

او تصریح کرد: با هدف ارتقای آگاهی کارگران در حوزه ایمنی و بهداشت، سه هزار و سیصد و چهل و یک شاغل، آموزش‌های لازم را با حضور بازرسان بهداشت حرفه‌ای فرا گرفتند.