سرپرست مدیریت استاندارد، سلامت، غذا و داروی کیش بر نظارت جدی بر ایمنی مواد غذایی تأکید کرد کورش دستپاک به مناسبت روز جهانی ایمنی غذا مصادف با ۷ ژوئن و ۱۷ خرداد و با اشاره به اهمیت ایمنی مواد غذایی از مزرعه تا سفره و تأثیر آن بر سلامت جامعه، اقدامات نظارتی این مدیریت در […]
سرپرست مدیریت استاندارد، سلامت، غذا و داروی کیش بر نظارت جدی بر ایمنی مواد غذایی تأکید کرد
کورش دستپاک به مناسبت روز جهانی ایمنی غذا مصادف با ۷ ژوئن و ۱۷ خرداد و با اشاره به اهمیت ایمنی مواد غذایی از مزرعه تا سفره و تأثیر آن بر سلامت جامعه، اقدامات نظارتی این مدیریت در حوزه سلامت مواد غذایی را تشریح کرد.
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش، سرپرست مدیریت استاندارد، سلامت، غذا و داروی کیش با بیان این که روز جهانی ایمنی غذا با هدف جلب توجه جهانی به کیفیت سلامت و کمیت مواد غذایی نامگذاری شده است، گفت: ایمنی غذا نقشی حیاتی در سلامت جامعه، اقتصاد و توسعه پایدار دارد. بیماریهای ناشی از غذا، مانند نمونه کرونا که گفته میشود منشأ آن از مواد خوراکی در چین بود، نشان میدهد چگونه عدم نظارت میتواند فاجعهآفرین باشد.وی افزود: ما در مدیریت استاندارد، سلامت و غذا و داروی کیش، با بازرسیهای مستمر و مطابق قوانین وزارت بهداشت، از مرحله تولید تا عرضه مواد غذایی را کنترل میکنیم. در ۱۴ ماه گذشته، ۴۰ تن محصولات غیراستاندارد شامل مواد تاریخگذشته، خوراکی حاوی افزودنیها و رنگهای غیرمجاز، جمعآوری و امحا شد.
سرپرست مدیریت استاندارد کیش از تشدید نظارتها در سال جاری خبر داد و تأکید کرد: هدف ما اطمینان بخشی به کیشوندان و گردشگران است که هر محصول خوراکی در کیش با استانداردهای ملی ایران عرضه میشود.
دستپاک تاکید کرد: کیشوندان و گردشگران می توانند نظرات، پیشنهادات و شکایات خود را از طریق سامانه ۱۲۴ مدیریت بازرسی و پاسخگویی به شکایات سازمان منطقه آزاد کیش در میان بگذارند. با توجه به حساسیت موضوع سلامت غذا، پیگیری گزارشها در کمتر از ۲۴ ساعت پیگیری و انجام میشود.
Tuesday, 17 June , 2025