سرپرست مرکز بهداشت کیش گفت: در سه ماهه گذشته ۱۰ هزار و ۹۷۰ کیلوگرم مواد غذایی فاسد کشف و معدوم شدند. به گزارش خبرگزاری صداوسیما کیش، دکتر محمدرضا رضانیا افزود: در این مدت سه هزار و دویست و پنجاه و چهار نوبت بازرسی در کیش انجام شده است.او افزود: بیش از ۳۶ نوبت نمونه‌برداری مواد […]

سرپرست مرکز بهداشت کیش گفت: در سه ماهه گذشته ۱۰ هزار و ۹۷۰ کیلوگرم مواد غذایی فاسد کشف و معدوم شدند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما کیش، دکتر محمدرضا رضانیا افزود: در این مدت سه هزار و دویست و پنجاه و چهار نوبت بازرسی در کیش انجام شده است.او افزود: بیش از ۳۶ نوبت نمونه‌برداری مواد غذایی و خوراکی، ۱۵ نوبت بررسی آلودگی ناشی از فاضلاب، ۹ نوبت بررسی آلودگی ناشی از زباله، ۲۳ نوبت نمونه برداری نان، صدور ۱۵۱ فقره کارت صلاحیت بهداشتی، ۱۳۵ نوبت بازدید از غرفه‌های آرایشی و بهداشتی و چهار هزار و نهصد و شصت و چهار نوبت سنجش مواد غذایی با تجهیزات سیار با حضور کارشناسان بهداشت محیط مرکز بهداشت کیش در سه ماهه پاییز امسال انجام شده است.دکتر رضانیا، گفت: ۶۸ نوبت نمونه‌برداری میکروبی و ۵ نوبت شیمیایی از منابع آب آشامیدنی با هدف تضمین سلامت آب انجام شده است.سرپرست مرکز بهداشت کیش، افزود: ۵۰ نوبت بازدید از مدارس و مهدکودک‌ها و بررسی صد شکایت کتبی و تلفنی مردمی در این مدت انجام شده است.سرپرست مرکز بهداشت کیش با بیان اینکه برای تأمین سلامت جامعه، رعایت ضوابط بهداشتی فردی و اجتماعی باید رعایت شود، افزود: بهداشت فردی و اجتماعی مکمل یکدیگرند و رعایت یا بی توجهی به بهداشت بر سلامت افراد جامعه تاثیر می‌گذارد.دکتر رضانیا با اشاره به اهمیت بهداشت محیط در حفظ سلامت جامعه، بر ادامه نظارت و بازرسی از صنوف مختلف تاکید کرد و از همکاری شهروندان در ارسال گزارش‌های مردمی به سامانه ۱۹۰ قدردانی کرد.