رویکرد فولاد کاوه جنوب کیش در طرح‌‌های توسعه‌‌ای، مبتنی بر توسعه متوازن با هدف دستیابی به تولید پایدار است و این پروژه از بالاترین سطح تکنولوژی و به روزترین فناوری‌‌های این حوزه بهره‌‌ خواهد برد. به گزارش روابط عمومی شرکت فولاد کاوه جنوب کیش؛ دکتر جواد حاتمی مدیرعامل در حاشیه بازدید از پروژه احداث مدول […]

رویکرد فولاد کاوه جنوب کیش در طرح‌‌های توسعه‌‌ای، مبتنی بر توسعه متوازن با هدف دستیابی به تولید پایدار است و این پروژه از بالاترین سطح تکنولوژی و به روزترین فناوری‌‌های این حوزه بهره‌‌ خواهد برد.
به گزارش روابط عمومی شرکت فولاد کاوه جنوب کیش؛ دکتر جواد حاتمی مدیرعامل در حاشیه بازدید از پروژه احداث مدول سوم احیای شرکت گفت: در سال‌جاری با استفاده از تخصص، دانش و همدلی کارکنان، پروژه‌‌های بزرگی در کنار استمرار رکوردشکنی‌‌ها در فولاد کاوه جنوب کیش پیگیری خواهد شد.دکتر حاتمی پروژه مدول سوم احیا را شاخص‌‌ترین پروژه در حال انجام SKS دانست و افزود: رویکرد فولاد کاوه جنوب کیش در طرح‌های توسعه‌‌ای شرکت، توسعه متوازن با هدف دستیابی به تولید پایدار است. وی اذعان کرد: هدف اولیه از احداث پروژه مدول C در فولاد کاوه جنوب کیش، توازن تولید و تامین کسری آهن اسفنجی جهت تولید سالانه ۲ میلیون و ۴۰۰‌هزار تن شمش فولادی در SKS است. دکتر حاتمی، اضافه کرد: عملیات اجرایی پروژه احداث مدول سوم احیا از تیر ماه سال ۱۴۰۲ و همزمان با عید سعید غدیر خم آغاز شده و تا پایان سال ۱۴۰۲ پیشرفت ۳۰ درصدی داشته است. وی افزود: از ابتدای سال این پروژه با جدیت در دستور کار همکاران قرار گرفت و امروز پیشرفت فیزیکی پروژه بیش از ۳۵‌درصد است؛ بنابراین طبق برنامه زمان‌بندی این پروژه با قوت پیش خواهد رفت.مدیرعامل فولاد کاوه جنوب کیش ظرفیت مدول سوم احیا SKS را یک میلیون تن عنوان و ابراز کرد: با تکیه بر تجربیات گذشته و تکنولوژی و دانش به کار رفته در تمام حوزه‌های فنی، پروژه مدول سوم کارخانه‌ها احیا فولاد کاوه از بالاترین سطح تکنولوژی و به روزترین فناوری‌‌های این حوزه بهره‌مند خواهد بود. دکتر حاتمی همچنین با اشاره به بهینه‌سازی‌‌ها و به کارگیری به روزترین فناوری‌‌های صنعت فولاد در این حوزه بیان کرد: در پروژه مدول سوم احیاء در ساختار مهندسی سازه نیز بهینه‌سازی و تمهیدات لازم با نهایت دقت اندیشیده و به کار گرفته شده است تا شاهد بهره‌وری در بالاترین سطح ممکن باشیم.
حاتمی با بیان اینکه SKS به عنوان یکی از بزرگ‌ترین مجتمع‌‌های تولیدی فولاد کشور، که همواره پیشرو در استفاده از فناوری دانش‌بنیان و پیشتاز در بهینه‌سازی فرآیند تولید آهن اسفنجی از طریق تزریق اکسیژن است گفت: با تمهیدات انجام شده زیرساخت تزریق اکسیژن به فرآیند تولید آهن اسفنجی در مدولC جهت بالا بردن راندمان تولید در طراحی‌های پروژه مذکور لحاظ شده است و همزمان با پیشرفت پروژه اجرایی خواهد شد.

مدیرعامل SKS پیشرفت پروژه مدول سوم احیای مستقیم را در حوزه مهندسی حدود ۷۸‌درصد و در حوزه عملیات سیویل در مراحل نهایی عنوان کرد و افزود: با برنامه‌ریزی‌های دقیق انجام شده و تلاش شبانه‌روزی تیم اجرایی در سه ماه اول سال ۱۴۰۳ استراکچر و بدنه کوره تا ارتفاع ۳۰ متر نصب خواهد شد.

دکتر جواد حاتمی با ابراز رضایت از فرآیند تامین تجهیزات گفت: با پیگیری‌‌ها و نظارت دقیق انجام شده توسط همکاران در حوزه تامین تجهیزات از برنامه‌‌ریزی‌‌ها جلوتر هستیم و تجهیزات مطابق برنامه‌‌ریزی خریداری و وارد انبار‌‌های شرکت شده و مطابق برنامه، عملیات نصب این تجهیزات نیز در حال انجام است، که با تلاش شبانه‌روزی امیدواریم شاهد بهره‌‌برداری پیش از موعد این ابر پروژه باشیم.