هتل سیمرغ میزبان کارگاه آموزشی با موضوع “بهداشت فردی و تغذیه سالم” بود. این کارگاه که با استقبال گرم شرکت کنندگان روبرو شد، توسط کارشناسان مرکز بهداشت کیش برگزار گردید.در این کارگاه، شرکت کنندگان با اصول اساسی بهداشت فردی آشنا شده و اهمیت حفظ و تقویت سلامت از طریق رعایت این اصول را فرا گرفتند.کارشناسان […]

هتل سیمرغ میزبان کارگاه آموزشی با موضوع “بهداشت فردی و تغذیه سالم” بود. این کارگاه که با استقبال گرم شرکت کنندگان روبرو شد، توسط کارشناسان مرکز بهداشت کیش برگزار گردید.در این کارگاه، شرکت کنندگان با اصول اساسی بهداشت فردی آشنا شده و اهمیت حفظ و تقویت سلامت از طریق رعایت این اصول را فرا گرفتند.کارشناسان مرکز بهداشت کیش در این کارگاه برنقش مهم فعالیت بدنی و ذهنی منظم، مصرف غذای کامل و مغذی، خواب کافی و تعادل بین کار و استراحت در ارتقای سلامت تاکید کردند.علاوه بر این، در بخش دیگری از این کارگاه، به موضوع تغذیه سالم و نقش آن در پیشگیری از بیماری های غیر واگیر پرداخته شد.کارشناس تغذیه حاضر در کارگاه، نکات مهم مربوط به استفاده از هر کدام از گروه های غذایی را به طور کامل تشریح کردند و به سوالات شرکت کنندگان در این زمینه پاسخ داد.برگزاری این کارگاه آموزشی گامی مهم در جهت ارتقای سطح آگاهی مردم نسبت به اهمیت حفظ سلامتی و ترویج سبک زندگی سالم به شمار می رود.