کارشناسان بهداشت محیط، بر نحوه تهیه و توزیع مواد غذایی و رعایت دستورالعمل های بهداشتی در اماکن عمومی به طور مستمر نظارت دارند به گزارش پایگاه خبری مردم کیش به نقل از روابطعمومی مرکز بهداشت، رئیس این مرکز گفت : به منظور حفظ سلامت عموم، کارشناسان واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت بر نحوه تهیه و […]
کارشناسان بهداشت محیط، بر نحوه تهیه و توزیع مواد غذایی و رعایت دستورالعمل های بهداشتی در اماکن عمومی به طور مستمر نظارت دارند
به گزارش پایگاه خبری مردم کیش به نقل از روابطعمومی مرکز بهداشت، رئیس این مرکز گفت : به منظور حفظ سلامت عموم، کارشناسان واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت بر نحوه تهیه و توزیع مواد غذایی و رعایت دستورالعمل های بهداشتی در اماکن عمومی به طور مستمر نظارت دارند.
اسداله احمدی افزود :۴۳۰ مورد بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، ۱۸۶ مورد بازدید از اماکن عمومی، ۳۹ بازدید از غرفه های لوازم آرایشی و بهداشتی.، در مهر ماه توسط کارشناسان بهداشت محیط صورت گرفته است.
رئیس مرکز بهداشت اظهار داشت : در بازدید های انجام شده در مهر ماه تعداد ۲۲ اخطار بهداشتی صادر و ۳ واحد صنفی به دلیل عدم توجه به دستورالعمل های بهداشتی در محل کار به مراجع قضایی معرفی شدند .
مهندس احمدی عنوان کرد : ۱۵ مورد نمونه برداری از آب آشامیدنی ۷ مورد نمونه برداری مواد غذایی،۴۰ مورد بازدید از مدارس و مهدهای کودک، یک مورد بررسی آلودگی ناشی از فاضلاب،۱۵۷ مورد اندازه گیری کلر آب آشامیدنی، و سنجش ۱۱۲۱مورد سنجش مواد غذایی با تجهیزات پرتابل و معدوم کردن هزار و ۵۶۰ کیلو مواد غذایی فاسد و تاریخ گذشته در کیش طی یکماه مهر انجام شده است .
این مسئول گفت: در خصوص رسیدگی به شکایات واصله(مواد غذایی، فاضلاب ،پسماند، آب و …) از سامانه مدیریت ارتباطات مردمی ۱۹۰ و ۱۲۴ تعداد ۲۰ مورد شکایت توسط کارشناس بهداشت محیط کیش دریافت شد که پس از ارسال شکایت به کارشناسان بهداشت محیط، از محل بازدید و در زمان مقرر اقدامات لازم صورت گرفت و مطابق دستورالعمل رسیدگی به تخلفات بهداشتی در سامانه ثبت شد.
Wednesday, 23 April , 2025