مریم اکبرپور/ غلامحسین مظفری، با حضور در دفتر مجموعه رسانه های بشارت کیش؛ مردم کیش،و دنیای کیش ضمن ستودن آرشیو رسانهای این مجموعه، با اشاره به اخبار و تیترهای متعدد منتشر شده در بشارت کیش گفت: پروژههای بسیاری ناتمام و وعدههای بسیاری در حد شعار باقی مانده که در همین آرشیو رسانهای قابل ملاحظه و پیگیری است.
مدیرعامل سابق سازمان منطقه آزاد کیش، با اشاره به تعدد دورههای مدیریتی خود و مراکزی که در طول سالهای فعالیت در آنها خدمت مرده، تصریح کرد: همیشه بعد از پایان دوره فعالیتم در هر منطقه و مرکزی، بهصورت مکتوب، بخشی از نظرات و تجربیاتم را بهصورت مستند به مدیر بعدی ارائه میکردم.
وی ادامه داد: در زمانی که نماینده مجلس بودم، حتی در سختترین شرایط انتخاباتی که رقبا حضور دارند و چهارچوبهای مختلفی وجود دارد، علیرغم فضاهای موجود و شرایط شاید غیرمنطقی؛ همان زمان ۶۴ پروندهی مکتوب به نمایندگان بعدی مجلس تحویل داده و جهت هرگونه همکاری اعلام آمادگی کردم.
مظفری خاطرنشان کرد: پایان دورهی خدمت در کیش هم، ۱۶مورد مکتوب و مستند، جهت استحضار و پیگیری مجموعه(های) بعدی تقدیم و بعد از آن هم با تمام مدیران و سرپرستان بعدی ارتباط و تماس برقرار کرده و جهت انتقال اطلاعات اقدام کردم چرا که این اطلاعات کاربردی برای تکمیل و رفع نقص، از اهمیت بسزایی برخوردارند.
وی در بخشی دیگر از سخنان خود با تاکید بر اینکه کسب اطلاعات بدون واسطه برای یک مدیر با حضور میدانی ضرورت دارد، گفت: در این شیوه علاوه بر راستیآزمایی، میتوان تمام بود و نبودها را غیررسمی و از نزدیک، دید و تجربه کرد.
مظفری در همین راستا به بازدیدهای شبانه و شخصی خود در زمان مدیرعاملی سازمان منطقه آزاد کیش و مسافرکشی با تاکسی کرایهای جهت گفتگوی چهرهبهچهره به صورت ناشناس با مردم، کشف نقاط ضعف و قوت جزیره از نگاه مردم و اشراف بر مشکلات موجود اشاره کرد، (مشروح برخی خاطرات وی در شمارههای بعدی منتشر خواهد شد) و گفت: این اقدامات، آوردههایی داشت که در چندین جلسه رسمی و سازمانی هم ممکن نبود.
سازمان منطقه آزاد کیش مشکل مالی ندارد
وی “شیوهی مدیریت میدانی” را متفاوت و متمایز از “رفتارهای پوپولیستی و شوهای بازدیدی” دانست و در ادامه با تاکید بر اینکه مدیران یک دههی قبل سازمان منطقه آزاد کیش در مرکزی با عنوان “پژوهش”، دانستهها و تجارب خود را مستند و مکتوب به اشتراک بگذارند، تصریح کرد: اگر فقط به نیمی از ۱۶ مورد اعلامی در زمان پایان خدمتم در کیش، رسیدگی و توجه میشد، شاهد بسیاری مشکلات در کیش نبودیم از جمله اینکه همانزمان هم تاکید کردم، “سازمان به هیچ عنوان مشکل مالی ندارد.”
مظفری همچنین با بیان این مطلب که “سازمان باید توانمند گردد تا به عنوان نهادی قدرتمند، پشت شما بایستد”، گفت: دلم میسوزد و حرص میخورم! که سرمایههای هنگفتی در کیش وجود داشته و دارد، اما این فرصتها بلااستفاده ماندند یا از بین رفتند، چنانچه یکی از پروژههای ناتمام میتوانست ۲۰هزار میلیارد تومان برای سازمان درآمد داشته باشد و علاوه بر آبادانی کیش، پنج فروند هواپیما هم بخرد.
وی همچنین با تاکید بر اینکه “از رفتن ناگهانی خود خیلی دیر باخبر شدم” به افشای برخی دلایل احتمالی مخالفت رییسجمهور وقت با ادامه حضور وی در جزیره پرداخت و از نظر مرتضی بانک در این مورد پرده برداشت.
مظفری چنانچه در مراسم تودیع خود نیز گفته بود: “خدماتم در کیش، پایتختنشینان را خوش نیامد”، همچنان بر مقاومت خود در برابر تصمیمها و دخالتهای پایتخت در کیش، تاکید و خاطرنشان کرد: “اجرایی نشدن مصوبه سال۹۷ در خصوص استقرار گمرک در ورودی مناطق آزاد”، “قرارداد با قرارگاه خاتمالانبیاء جهت لایروبی بندر و اسکله ۳۵هزار تنی”، “حضور قالیباف در سفر غیررسمی در کیش و منزل بنده (با تاکید بر اهمیت عدم استفاده از امکانات دولتی)”، “قرنطینه کیش در زمان شیوع کرونا علیرغم مخالفت رییسجمهور”، “استنکاف از نظر دولت مبنی بر برکناری معاون عمرانی سازمان”، “عدم تمکین در انتصاب نیروهای موردنظر رئیسجمهور بر اساس روابط فامیلی!”، “ادعایی مبنی بر وجود و ارائهی فایلی صوتی به رییسجمهور از سخنان انتقادآمیز من به دولت”، “ممانعت از دستاندازی در بیتالمال توسط برخی از نزدیکان به رئیسجمهور” و “تنش و مقابله با دخالتهای برادر رئیسجمهور” از جمله مواردی بودند که ظاهرا باعث پافشاری رئیسجمهور در برکناری من شدند.
(مشروح تمامی این موارد ضبط و ثبت شده و برخی در پایگاه خبری منتشر خواهد شد)
از نمایندگی نیشابور تا مدیرعاملی در کیش
مظفری در آذر ماه ۱۳۹۷ به سمت رئیس هیئتمدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش منصوب و در تاریخ ۱۱ اسفند ماه ۱۳۹۹ از سمت مدیریت برکنار شد. وی صیانت از حقوق مردم را در هر دورهای اولویت خدمت خود و دلیل عنادورزی برخی عنوان کرد.
غلامحسین مظفری در دورهٔ هفتم مجلس شورای اسلامی ایران، سالِ ۱۳۸۳، به عنوانِ نماینده نیشابور به مجلس رفت. وی در مجلس، عضو کمیسیون تلفیق و فراکسیون اقلیت مجلس بود. در جریان بررسی بودجه، او به مسائلی برمیخورد که در پیِ آن مجبور به استعفا شد. او معتقد بود که «تصویب هزینههای مشکوک الوصول یعنی بیچارگی مردم و مملکت.»
غلامحسین مظفری، صبح روز جمعه نوزدهم آبانماه در دفتر رسانه(های) بشارت کیش، دنیای کیش و پایگاه خبری مردم کیش حضور یافت و ضمن دیدار با عوامل تحریریهی این رسانهها به بیان برخی تجربیات و خاطرات خود در زمان مدیرعاملی سازمان منطقه آزاد کیش و فرمانداری نیشابور پرداخت و یادداشتی نیز به یادگار در دفتر روزنامهی بشارت کیش درج کرد.
- نویسنده : مریم اکبرپور
Tuesday, 17 December , 2024