انجمن سرمایه گذاران و کارآفرینان کیش در جلسه هفتگی خود میزبان مهدی احمدی، مدیرعامل جدید شرکت عمران آب و خدمات کیش بود. در ابتدای این نشست، محسن قریب، دبیر انجمن سرمایه گذاران و کارآفرینان کیش معرفی مختصری از انجمن و اهداف آن بیان نمود و آمادگی انجمن را برای ارائه مشاوره و همفکری با مدیران […]
انجمن سرمایه گذاران و کارآفرینان کیش در جلسه هفتگی خود میزبان مهدی احمدی، مدیرعامل جدید شرکت عمران آب و خدمات کیش بود.
در ابتدای این نشست، محسن قریب، دبیر انجمن سرمایه گذاران و کارآفرینان کیش معرفی مختصری از انجمن و اهداف آن بیان نمود و آمادگی انجمن را برای ارائه مشاوره و همفکری با مدیران سازمان منطقه آزاد کیش درجهت نیل به اهداف عالیه سازمان و استفاده از تجربیات و راههای عملی سرمایه گذاران و کارآفرینان جزیره که چندین دهه از عمر و سرمایه خود را در کیش گذرانده و نسبت به آن احساس مسئولیت دارند، اعلام کرد. وی سپس به مسائل و مشکلات عدیده ای که درحال حاضر جزیره کیش در ارتباط با مدیریت شهری و سیمای شهری بعنوان قطب گردشگری کشور با آن دست به گریبان است، از جمله حمل و نقل فرسوده و عدم جایگزینی وسایل نقلیه عمومی جدید، وضعیت بسیار نامناسب آسفالت خیابانها و معابر و گذرگاههای اصلی شهر، عدم روشنائی بخش مهمی از معابر و از کارافتادگی بسیاری از سیسمهای روشنائی خیابانها که در طول شب باعث بروز تصادفات و اتفاقات ناگوار می گردد، عدم رسیدگی به فضای سبز و رها کردن آن، وضعیت نامناسب جمع آوری زباله و پسماندها و همچنین سیمای نامناسب تجهیزات مربوطه، هوشمند سازی جزیره اشاره کرد.
قریب همچنین مشکلات حوزه شهرسازی کیش را مواردی همچون مشکلات سازندگان در اخذ پروانه های ساختمانی، تمدید مجوزهای ساخت، جرائم سنگین دیرکرد و هدررفت پروژه، تعطیلی بدون علت و طولانی پروژه ها، کشاندن سازندگان و سرمایه گذاران به محاکم قضائی ذکر کرد.وی تاکید کرد باتوجه به شناخت نسبی و بررسی سوابق مدیرعامل جدید که خوشبختانه در حوزه فعالیت فعلی، تجارب و آموزه های خوبی در اختیار دارند و همچنین حمایت و پشتیبانی اعضای انجمن سرمایه گذاران و کارآفرینان کیش که همواره در کنار سازمان و مدیران آن بوده می توان گامهای مفید و اثرگذاری در حوزه خدمات شهری برداشت و انجمن سرمایه گذاران و کارآفرینان کیش بعنوان بازوی حمایتی، مشاوره ای و پشتیبانی آمادگی خود را در این زمینه اعلام می دارد.
هیچ بودجه ای برای پروژه های جدید شهری در کیش تعیین نشده است
مهدی احمدی، مدیرعامل شرکت عمران، آب و خدمات کیش نیز با اشاره به بودجه تخصیص یافته به این شرکت گفت: مبلغ شرکت بودجه در سال ۱۴۰۳ معادل ۱۶۰۰ میلیارد تومان است که تقریبا ۳۰ درصد آن شامل حقوق و دستمزد پرسنل، ۳۰ درصد نیز امور جاری و فضای سبز و ۴۰ درصد پروژه های عمرانی نظیر آسفالت خیابانها، سنگ فرش نمودن پیاده راه ها، مدیریت منابع آبی جزیره، نگهداری شبکه توزیع آب، گسترش و بهینه سازی سیستم فاضلاب و چند پروژه مرتبط با این موارد می گردد و متاسفانه هیچ بودجه ای برای پروژه های جدید در سطح جزیره وجود ندارد.
وی گفت: طی یک ماه گذشته به اطلاعات خوبی از گزارشات معاونین و کارشناسان و جلسات برگزار شده بدست آورده و براساس آن اولویتهائی را برای شرکت عمران، آب و خدمات مشخص کرده اند که می توان اهم آنها را بدین صورت بیان نمود:
۱- توسعه سرانه های خدمانی در اختیار که علاوه بر فضای سبز شامل توسعه فضاهای فرهنگی، فضاهای ورزشی و فضاهای آموزشی می شود.
۲- توسعه حمل و نقل شهری و بهبود آن. این اولویت علاوه بر ناوگان حمل و نقل عمومی (تاکسی و مینی بوس) شامل فضاهای در اختیار یعنی مرمت و روکش نمودن آسفالت خیابانها و معابر شهری نیز می شود.
۳- افزایش تاب آوری شهری با ارائه خدمات ایمنی مناسب، خرید و نوسازی ماشین آلات و تجهیزات آتش نشانی که باتوجه به گسترش ساخت و ساز و بلندمرتبه سازی بسیار لازم و ضروری می باشد.
۴- ارتقاء وضعیت زیست محیطی جزیره در بخش جمع آوری و دفع زباله، بهبود سیمای شهری و حفظ و نگهداری اکوسیستم که باید بتوانیم به استاندارهای بین المللی نزدیک و الگوهای موفق آنرا در جزیره پیاده نمائیم.
۵- هوشمند سازی جزیره. در این بخش تاکنون بسیار ضعیف عمل شده و حتی درحد ارائه خدمات الکترونیک هم نیست ولی باتوجه به فرهنگ و بستر موجود آن در جزیره، می توان با تجهیز امکانات؛ عملیاتی نمود.
۶- تعریف پروژه های محرک توسعه با تحریک سرمایه گذاران به انجام پروژه های توریستی و گردشگر پذیر و حمایت و پشتیبانی از سرمایه گذاران با دادن تسهیلات و امتیازات جهت اتمام پروژه ها.
ضرورت تعامل سازمان و سرمایه گذاران برای حل مشکلات کیش
سپس اعضای انجمن سرمایه گذاران و کارآفرینان کیش ضمن معرفی اجمالی خود و پروژه های انجام شده یا دردست اقدام، نظرات و پیشنهاداتی در حوزه کلان جزیره و برون رفت از مسائل درگیر فعلی بیان کردند. تعامل سازمان و سرمایه گذاران مهمترین موردی بود که هریک از اعضا به گونه ای به آن اشاره داشتند.
جلوگیری از توقف عملیات ساختمانی پروژه های فعلی، همفکری و مشورت با سرمایه گذاران و پیشکسوتان جزیره برای حل و فصل مسائل سرمایه گذاران و عدم ارجاع آن به محاکم قضائی، ایجاد منابع درآمد پایدار با توسعه فضاها و مراکز گردشگری، کوچک نمودن بدنه سازمان و برون سپاری و فرآیندسازی امور سازمان و ارگانهای زیر مجموعه، نظارت جدی بر زیرمجموعه تحت مدیریت، تسهیل سرمایه گذاریهای فعلی و بررسی مشکلات آنها و جلسات منظم با سرمایه گذاران و کارشناسان مربوطه جهت حل و فصل مشکلات از جمله مواردی بود که اعضای انجمن به آنها اشاره کردند.
در پایان مهدی احمدی اظهار امیدواری کرد با همفکری و مشارکت بخش خصوصی و سرمایه گذاران، بتواند در دوره مدیریتی خود کارهای مفید و مثمرثمری را به انجام برساند.
Wednesday, 23 April , 2025